Skip to content Skip to footer

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Başkan Olmaya Hazır

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, aylar öncesinden başladığı saha seçim çalışmalarını tamamladı.

Şehrin esnafını, sivil toplum kuruluşlarını ve toplulukları her gün ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Çözüm önerilerini geliştirdi, projeler üretti. Çok büyük bir katılımla ekibini kurdu. Seçim ofisi her gün ziyaretçiler tarafından doldu, taştı.

Her zaman kavgadan uzak durdu, propaganda yapmadı. Sadece projeleri ile gündemde kalmayı başardı. Başarılı iş insanı, ALTSO Başkan Adayı Toksöz, seçimden bir gün önce duygu ve düşüncelerini paylaştı: “Öncelikle iş dünyamıza katkı sunan tüm esnafımıza, tüccarımıza, iş insanlarımıza, hanımefendilere, beyefendilere ve sevgili çocuklara çok teşekkür ediyorum. Çok uzun soluklu bir seçim maratonunda hep birlikte yürüdük. Her gün destekleriyle yanımızda oldular. Biz, ekibimizle birlikte projelerimizi anlattık. Şimdi söz onların. Alanya’mıza sorumluluğumuz var. En iyi yönetim kimdeyse, o aday Alanya’mızın ekonomi dünyasına büyük katkılar sunacaktır. Biz önce Allah’a sonra kendimize güveniyoruz. Üyelerimizin oyları inşallah yeşil listelerimizle buluşacak. Buradan tüm oy kullanacak 7096 iş insanımıza bir kez daha sesleniyorum: Yarın sandıkta Alanya’mızın ticari geleceği için, başarı atılımları yapabilmemiz için her birinizi yeşil pusulamızla oy kullanmaya davet ediyorum. Yarın seçim sonrasında birlik ve beraberlik içinde zengin bir Alanya geleceği kuracağız. Oylarıyla, dualarıyla yanımızda olan her bir iş insanımıza teşekkür ediyor, tüm Alanya halkımızı selamlıyorum.