Skip to content Skip to footer

ALTSO Olağan Meclis Toplantısına katılmak sorumluluk gereğimiz…

ALTSO Olağan Meclis Toplantısına katılmak bir sorumluluk gereğimiz.

Mevcut başkanın yönetiminde son bir toplantı kaldı. Toplantıda meclis üyelerinin içinde her zamanki gibi ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz göze çarptı. Toplantı sonrasında açıklama yapan başkan adayı sözlerini şu şekilde ifade etti:

“Seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etse de her koşulda olduğu gibi büyük bir ilgi ve özveriyle takip ettiğim ALTSO Olağan Meclis Toplantımıza bugün de katıldım.

ALTSO Başkanı Sn. Mehmet Şahin ve üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Toplantılara katılmak bir sorumluluk gereğimiz. Çok önemli bir gerekçem olmadığı sürece meclis üyesi olduğum ALTSO toplantılarını kesintisiz takip ettim. Alanya’mızın esnafının sorunlarını, yapılması gerekenleri mevcut yönetimle birlikte değerlendirdiğimiz bir dönemin sonuna yaklaşıyoruz. Dinamik, yenilenen ekibimizle inşallah bundan sonraki toplantılarda da görevi teslim almış olarak vazifemizin başında olacağız. Toplantıları ihmâl etmemiş olmamız da aslında görevi ne kadar istediğimizin bir göstergesi. 5 Kasım’dan sonra da aynı hassasiyetle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Esnafımız, iş insanımız yeşil pusulada evet dedikleri için her zaman gönülleri rahat olacak.” dedi.

Toplantı sonrasında yarıda bıraktığı esnaf ziyaretlerine devam etti.