Skip to content Skip to footer

ALTSO Tiyatro Kulübü ayakta alkışlandı..

ALTSO Başkan adayı Tunahan Toksöz kendine özgü özellikleriyle seçkin bir sanat dalı olan #Tiyatro’yu çok önemsiyoruz. Bu akşam katıldığımız tek perdelik gösteri ile bu heyecanı bir kez daha yaşadık. Bu tarz sanatsal faaliyetlerin desteklenmesi ve ihya edilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Uzun bir süredir bu geceye hazırlanan @alanyatso Yönetimi ve çocukluk arkadaşım @altsotiyatro Grubu Sorumlusu Sefa Çorbacı’yı, ekibini ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.

ALTSO Tiyatro Külübü

ALTSO Tiyatro Kulübü tarafından geçtiğimiz hafta Alanya Açıkhava Tiyatrosu’nda 18’inci kez sahnelenen “Yatağımda Ceset Var” adlı tiyatro gösterisi, binlerce izleyiciye unutulmaz bir komedi sundu. ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından 2019 yılında kurulan ALTSO Tiyatro Kulübü, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ilk perdesini açmıştı. Bugüne kadar gösterimlerini ALTSO Konferans Salonu’nda yapan ALTSO Tiyatro Kulübü, yoğun ilgi gören “Yatağımda Ceset Var” adlı oyununu geçtiğimiz hafta Alanya Açıkhava Tiyatrosu’nda Alanyalı tiyatro severlere sahneledi. Ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro oyununda Alanya Açıkhava Tiyatrosu tarihi günlerinden birini yaşadı. Binlerce izleyicinin akın ettiği oyunda renkli bir komedi gösterisi sahnelendi. Renkli oyunu çok sayıda izleyicinin yanı sıra ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Başkan Adayları Bilal Gömeç, Eray Erdem ve Tunahan Toksöz ile Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir de izledi.

“BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR”
Oyun sonunda bir açıklama yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, bugüne kadar 20 binin üzerinde tiyatro severe ulaştıklarını söyledi. Şahin, ” Sosyal hizmet anlayışımız gereği 2019 yılında kurduğumuz ve ilk perdesini 27 Mart 2020 Dünya Tiyatrolar Günü’nde açan ALTSO Tiyatro Kulübümüz artık salonlara sığmaz oldu. Kulübümüz bugün, yoğun ilgi gören ‘Yatağımda Ceset Var’ isimli oyununu Alanya Açıkhava Tiyatrosu’nda binlerce seyirci ile buluşturdu. SMA hastası Ela bebeğimiz ile tedavi süreci başarıyla devam eden Ahmet bebeğimizin anneleri ve babaları, oyunumuza sponsor olan Odamız Başkan Adayları Bilal Gömeç, Eray Erdem ve Tunahan Toksöz’ün de izleyiciler arasında yer aldığı gösterimiz, her zaman ki gibi kıymetli Alanya halkından büyük beğeni aldı. Bugüne kadar 20 binin üzerinde sanatsevere ulaşarak onlarca yetişkin oyunu sahneleyen ALTSO Tiyatro Kulübümüz, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik de çok sayıda oyun sahneledi. Köy okulları dahil olmak üzere pandeminin sona ermesiyle birlikte 40 okula giderek çocuklarımızı sanatla buluşturduk. Her zaman halka açık ve ücretsiz sahnelediğimiz oyunlarımızın daha geniş kitlelere ulaşması yönünde çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile başta bugün bizleri yalnız bırakmayan Alanya’mızın kıymetli halkına, kulübümüzün yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim. Birlikte yapacağımız çok şey var” dedi.