Skip to content Skip to footer

Meral Çetiner’le Gündem Programında Toksöz ve Erdem Karşı Karşıya Geldi…

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz ALTSO tarihinde bir ilkin öncülüğünü yaparak rakip adayla canlı yayın konuğu oldu. İki aday cesaret örneği göstererek, MEGA TV’den gelen davete katıldı, ALTSO için yapacakları çalışmaları anlattı.

Samimi bir atmosferde geçen program yaklaşık iki saat sürdü. Her iki aday öncelikle kendini, sonrasında da projelerini anlattı. Başkan adayı Toksöz’ün projeleri saymakla bitmedi. ALTSO Başkanlığını hedefleyen yeşil pusula adayı, kendinden emin tavırları ve hazırlıklı olması sayesinde projeleri ile izleyiciden tam not aldı. Çok sayıda destek mesajı geldi.

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, ALTSO seçiminde kendilerine güvendiklerini, ittifak veya koalisyonlara kapalı olduklarını, amaçlarının güncel gelişmelere uyumlu olarak Alanya’nın marka değerini artırmak olduğunu belirtti. Programın sonunda siyaseti ticaret odasının amaçlarına hizmet olarak görenlerden olmadıklarını ifade ederek, ticaret odasını siyasete bulaştırmayacağını ve bu makamın bir siyaset üstü zemine taşınması gerektiğini sözlerine ekledi. İstişare kültürü içinde hareket edeceklerini yineledi.

Program sunucusu Meral Çetiner’in teşekkür konuşması ile program sona erdi.