Skip to content Skip to footer

Sahanın sesi, tabanın nefesi olduk…

ALTSO Başkan Adayı Toksöz: “Sahanın sesi, tabanın nefesi olduk”

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Alanya’nın çarşılarında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Çalışma ekibi ile birlikte iş insanlarını ziyaret eden Toksöz, Alanya’nın en işlek caddelerinde bulunan dükkan ve mağazalara tek tek girerek, ALTSO üyesi olsun olmasın her esnafa hayırlı işler diledi, sorunlarını dinledi.

5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçiminde ipi göğüslemesi beklenen Tunahan Toksöz, dün Alanya Pazarı ve Balık Hali’ni ziyaret etmişti. Bugün sabah erken saatlerde ise Alanya Çarşılarında bulunan esnaf ile buluşma gerçekleştirildi. Saha hakimiyetini elinde bulunduran yeşil pusula adayına, esnaf büyük ilgi gösterdi. Ziyaretlerde çözüm odaklı ALTSO projelerini anlatan Toksöz, iş insanlarının takdirini topladı.

“Üye sayımızı artıracak, tabanın sesi olacağız.”

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, “Bugün kıymetli çarşı esnaflarımızı ziyaret ettik, hayırlı işler diledik. Esnafımız bizi bağrına bastı, her birine teşekkür ediyorum. Alanya sevdamız için ticaretimizi bir üst lige taşımak için kollarımızı sıvadık, elimizi taşın altına koyduk. Allah’ın izniyle zenginleşen bir Alanya’ya hep birlikte şahit olacağız.

Bugün kalabalık bir ekiple sahada varlığımızı gösterdik. Aylardır aynı çizgide çalışmalarımıza devam ettik. Ekibimize çok yoğun bir katılım oluyor. Gösterilen ilgi bizi çok mutlu ediyor. Sadece üyelerimizin Ticaret Odası olmakla kalmayacağız, tüm esnafımızın sesi olacağız.” diye konuştu.