Skip to content Skip to footer

Seçim taktiğimiz yok, kurduğumuz gönül köprülerimiz var…

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini destek toplayarak sürdürmeye devam ediyor.

Samimiyetin olmadığı yerde bilgi, birikim ve tecrübenin bir aksesuardan farksız olduğu görüşünü dile getiren Toksöz, ihtiyacımız olan şeyin samimi bir güven duygusu olduğunu söyledi. Saha çalışmalarında hem esnafın meramını soruyor, hem de üyelerin gönüllerini kazanıyor. Katıldığı programlarda “biz hazırız” yazan yüzlerce destek mesajları yağıyor.

Tunahan Toksöz Ve Ekibi

Gayret bizden, teveccüh sizden, tevfik Allah’tan diyen ALTSO başkan adayı, önceki dönem ALTSO başkan adayı olan Tuna Hırdavat’ın işletme sahibi, iş insanı Mustafa Tuna’yı ziyaret etti. Ziyaretine ilişkin görüşlerini ise şu şekilde paylaştı:

“24 Meslek komitemiz ve 9 bini aşkın üyesiyle ALTSO’yu bir aile ocağı sıcaklığında yöneteceğiz.

Her bir esnafımız bizim için kıymetli. Büyük- küçük ayrımı, siyasi tercih ayrımı, inanç ayrımı olmadan Alanya ticaretimizin kalkınmasına odaklanacağız. Bunu sizin desteğinizle başaracağız.Tuna Hırdavat’ın iş yeri sahibi Mustafa Tuna Bey’i ziyaret ederek, vizyon şehir Alanya’mız için hazırladığımız projelerimizi anlattık. Kendisinin tecrübelerinden istifade ettik, değer katan görüşleri için teşekkür ediyorum. Bizim seçim taktiğimiz yok, kurduğumuz gönül köprülerimiz var. Yan yana, omuz omuza durduğumuz, destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz”