Skip to content Skip to footer

Tunahan Toksöz ALSİAD üyeleriyle buluştu…

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, seçim faaliyetlerine hız kazandırdı. Toksöz, düzenlediği kahvaltı programı ile Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) üyelerini bir araya getirdi.

Tunahan Toksöz Alsiad

Kendisi de derneğin üyesi olan Toksöz, davetlilerin gelmesinin ardından ALSİAD Başkanı Ali Kamburoğlu ve ALSİAD’ın üyelerine davetine katıldıkları için hoş geldiniz diyerek, kahvaltı takdimi yaptı.

Kahvaltıda konuşan Toksöz, “Kıymetli ALSİAD Başkanımız ve değerli ALSİAD üyelerimiz, sizinle bir arada bulunmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Birlikte Alanya’mıza katkı sunacak olmaktan mutluluk duyacağım. Şimdi de Alanya’mız için hizmet anlayışımıza ALTSO’ya talip olarak devam edeceğim. Bizim bir değişikliğe ihtiyacımız var. Her yenilik beraberinde bir başarı getirir. Bu bir sistem değişikliği değil, bu seçim ALTSO’nun yenilenmesi ve güçlenmesi için önemli bir şans olacak.

Tunahan Toksöz Alsiad

Ekibimizle birlikte ALTSO başkanlık adaylığı çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Dijital mecralardan fikir ve hedeflerimize ilişkin açıklamaları güncel şekilde paylaşıyoruz. Sahadaki ziyaretlerimiz bizlere eksik olanı, talep edileni açıkça ortaya koyuyor. Bu bizim en önemli veri kaynağımız.

Benim projelerimden biri Alanya’mızın kazanımlarını kaybeden değil arttıran bir şehre dönüşmesini sağlamak, artık kronikleşmiş sorunlara farklı bir bakış açısı getirerek çözüme ulaştırmak. ALTSO’ya kayıtlı tüm üyelerimizin işletmelerine ait ihtiyaç duydukları her şeyi çok daha hızlı çözmelerini sağlayacağız. Aidat ödemek dışında üyeleriyle daha yakın ve yoğun mesaisi olan bir ALTSO hedefliyoruz. Biz göreve geldiğimiz de ALTSO-ALSİAD arasındaki entegrasyon çok daha nitelikli hale gelecek. Komiteler için seçeceğimiz arkadaşların sahayı dinleyen ve talepleri çözen yapıda olmalarını önemsiyoruz. Sahayla ALTSO arasındaki koordinasyonu daha etkin hale getireceğiz. İnşallah göreve geldiğimizde, bu hususta gerekli araştırmaları ilgili kurum ve kuruluşlarla tamamlamış olacağız” dedi.

Üyelerin sorularını yanıtlayan Toksöz, güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Teşekkür konuşması ile ALSİAD kahvaltı programı tamamlandı.