Skip to content Skip to footer

İnşallah üyelerimizin teveccühleriyle başarılı olacağız…

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, bugün gerçekleştirilen İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın delege seçimine ve Büyük Birlik Partisi’nin Olağan İlçe Kongresine katıldı. İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ile başkan adayları Hilmi Er, Hüseyin Karakulak, Süleyman Kaya ve Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatına başarılar diledi.

Alanya Kültür Merkezi’nde açıklamada bulunan Toksöz, “İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın kongresinde oy kullanacak delegelerin seçimi başladı. Biz de siyasilerimizi bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadık, hayırlı olsun dileklerimizi paylaştık. Tüm düşünce ve siyasilere eşit mesafede olarak, ALTSO’da görevimizi yerine getireceğiz. Birleştirici ve bütünleştirici bir Alanya iklimi oluşturacağız.

Bugün aday arkadaşlarımızla aynı fotoğraf karesinde bulunmak bunun en güzel göstergesi. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olduğu sürece bizi çok büyük ekonomik başarılar bekliyor. Ekibimizle birlikte ALTSO seçimi için heyecanlıyız. Son bir haftamız kaldı, inşallah üyelerimizin teveccühleriyle başarılı olacağız” dedi.