Skip to content Skip to footer

Başkan adayları Ela’ya destek için yarıştı..

Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin Ağası ve ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, güreşlerin finalinde kendisine hediye edilen koçu kestirmedi ve Ela Bebek için bağışladı. Erdem’in başlattığı açık artırma katılan diğer ALTSO Başkan Adayları Tunahan Toksöz ve Bilal Gömeç, koçu 100 bin TL’ye aldı.

Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin Ağası ve ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem kendisine hediye edilen koçu kestirmeyerek SMA hastası Ela bebek için açık artırmaya çıkartılarak satılmasını, gelirinin de bağışlanmasını istedi. Yapılan açık artırmada Eray Erdem’in bağışladığı koç 100 bin TL’ye satıldı ve geliri Ela Bebek Kampanyası’na bağışlandı.

Tunahan Toksöz, Mehmet Şahin,
Gökbel Yaylası Şenlikleri 2022

Gökbel Ağası ve ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Ağalık koçunu bağışlayarak Ela bebeğimize destek olmak istedik. Koç 100 bin liraya satıldı. Burada güzel bir dayanışma örneği sergiledik. Değerli kardeşlerim Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz açık artırmaya katılarak koçu ortak aldılar. Amacımız farkındalık yaratmaktı. Bundan sonra da küçük kızımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”