Skip to content Skip to footer

Hüseyin Tuluk, “Tunahan Toksöz” dedi.

Hüseyin Tuluk, “Tunahan Toksöz” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, seçim maratonuna olan mesaisini artırdı. Seçim çalışmalarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmâl etmeyen başkan adayı Toksöz’ün ekibine, Alanya’nın başarılı iş insanlarından Hüseyin Tuluk da katılarak, zincirin güçlü halkasına eklendi.

Ekibinde Alanya’nın önde gelen birçok ismi yer alan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, projelerini duyurduktan sonra şimdi de ekibini tanıtıyor.

Alanya’nın bilinen ve kendi alanında oldukça tecrübeli isimlerine ekibinde yer veren Toksöz, Hüseyin Tuluk hakkındaki sözlerini ise şu şekilde ifade etti:

“5 Kasım tarihinde gerçekleştireceğimiz ALTSO seçimine az bir zamanımız kaldı. ALTSO güçlü olursa, başarılı olursa ancak o zaman Alanya’mız zenginleşir. Sağlığımızdan sonraki en önemli konulardan bir diğeri ekonomik huzuru sağlayabilmektir. Esnafının mutlu olmadığı bir şehirde, mutluluğu göremeyiz.

24 meslek komitemiz 160’a yakın branşta işin ehli, Alanya’mızın güvenilir ve tecrübeli isimleri yer alırsa, Alanya’mız için hedeflediğimiz ekonomik refahı yakayabiliriz.

Alanya’mızın ekonomik huzurunu sağlamak için talip olduğumuz ALTSO yönetimi bir ekip işi. Ekibimizde hepimizin tanıdığı, bildiği, güven duyduğu isimleri bir araya getirdik.

Bugün öz geçmişiyle ve örnek duruşuyla takdir ettiğimiz Hüseyin Tuluk’un da ekibimizde olduğunu duyurduk. Daha lise dönemindeyken TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu Liseler Arası Bilim Projeleri yarışmasında Jeoloji dalında Türkiye birinciliği elde etmiş, Sabancı Üniversitesi ve London School of Economics Yönetim Bilimleri bölümünden mezun olmuş, kıymetli iş insanımız Hüseyin kardeşimin aramızda olmasından mutluluk duyuyorum. Aramıza hoş geldi, inşallah çok başarılı çalışmalara birlikte imzamızı atacağız.

Biz güçlü ekibimizle, projelerimizle hazırız. Sahadan her gün çok güzel destek yorumları alıyorum. Sosyal medyadan destek mesajları alıyorum. Ben ekibime güveniyorum, projelerime inanıyorum. İnşallah üyelerimizin takdiriyle seçimi kazanacağız.” olarak görüşlerini aktardı.