Skip to content Skip to footer

‘SİYASİ GEÇMİŞİ DE DAYISI DA YOK’

Gazeteci Kerim Toksöz, “ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, genç ve pırıl pırıl bir isim. Siyasi geçmişi de yok arkasında dayısı da” dedi…

Türkiye’nin turizmde, tarımda ve ticarette lotomotifi Alanya. Alanya’nın de en popüler Sivil Toplum Kuruluşu, Alanya Ticaret ve Sanayi (ALTSO) Odası’dır. ALTSO Başkanı olmayı bırakın, aday olmak bile her baba yiğidin harcı değil. ALTSO Başkanı olabilmek için mutlaka arkanızda birileri olmalı ki, ya bir Bakan ya bir Milletvekili, ya da Belediye Başkanı’nın desteği olmadan herkes aday olmaz. Ama arkasına hiç bir siyasi gücü almadan, ‘Ben ALTSO Başkan Adayıyım’ diyebilen, yüreğini ortaya koyan ender isimlerden birisidir Tunahan Toksöz.

Siyasi geçmişi yok ama yerel yöneticilikle bilgi, birikimi ve tecrübesi var. Arkasında dayısı olmadan sahneye çıkan Tunahan Toksöz, en çok üyeye güveniyor. Rakipleri kadar Tunahan Toksöz’ün de seçimlerde kazanma şansı var. ALTSO Genel Kurulu öncesi kim şeçimi iyi yönetirse o isim başkan olur. Bu ortamda şu, bu kazanır diyemem ama Toksöz’ün de diğer adaylar kadar şansı var” dedi.