Skip to content Skip to footer

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yaklaştıkça aday adayları ısınma turlarına çıkmaya başladılar. Özgeçmişi ile dolu dolu bir birikime sahip olan Tunahan Toksöz ALTSO’ya aday olacağını açıkladı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Tunahan Toksöz aday olduğunu Mahmutlar Post Gazetesi aracılığı ile kamuoyuna duyurdu. Alanya ve Mahmutlar’da bulunan TNH GROUP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Tunahan Toksöz (40) Alanya doğumlu ve iki üniversite bitirdi. Bilgisayar Programcılığı ve İşletme mezunu ve iyi derecede İngilizce biliyor. İş hayatına 2000 yılında Alanya Belediyesi‘nde başladı. Belediyenin, Kent Bilgi Sistemi kurulması ve işletilmesinde öncülük yaptı. İlçe’deki tüm kamu kurumlarının dijitalleşmesinde önemli rol aldı. 2010 yılında ticari faaliyetlerine daha çok zaman ayırmak için kendi isteği ile bu görevinden ayrıldı.

Tunahan Toksöz
Tunahan Toksöz

TİCARETİN İÇİNDEN GELEN BİRİSİ

Bölgede sayıp sevilen, Başkan adayı Tunahan Toksöz, ticaret hayatında aktif rol alan Toksöz sosyal ve sivil toplum kuruluşlarında da görev almaktadır. ALSİAD üyesi olan ve halen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi görevini sürdüren Toksöz İnşaat Müteahhitliği, İnşaat Malzemeleri Ticareti, Tarım, Teknoloji, Filo Kiralama, Turizm ve Lojistik alanlarında her geçen gün büyüyerek faaliyetlerine devam etmektedir.

Gazeteci Hüseyin Kalaycı önderliğindeki Manşet Alanya Gazetesi, 2 hafta önce “ALTSO” da kimi başkan görmek istiyorsunuz anketi yapmıştı. Anket sonuçları bugün açıklandı. Tunahan Toksöz anketten birinci çıktı.

Alıntı: Mahmutlar Post https://www.mahmutlarpost.com/dolu-dolu-bir-aday/